FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Saltvannssprut på Eff Eff

Kan østers og vin maksimere potensialet til den menneskelige brunstsesongen? Ketsjup inviterte med seg venner – og ikke Sennep – til østersbaren Eff Eff. «Østers smaker SÆÆÆD. Jeg gidder ikke være med», meldte Sennep da bordreservasjonene ble sendt. Derfor ble det to av Ketsjups venner som hang med til østersbaren på Fredensborg. La oss døpe dem Majones og Relish. Målet for kvelden og grunnen til valgt spisested var et ønske om maksimal uttelling på vårstemninga som dirrer i lufta. Det er sol, vår og det sprenger nedentil etter noen jævla møkkaår i trange leiligheter og bokollektiv. Denne våren og sommeren […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.