FOTO: KARIANNE KAAS

FESTIVALGUIDE – Pstereo

Avslutningen på Trondheimsommeren er det Pstereo som står for. Et siste spetakkel, som forener by og studentmiljø i sentrum av universitetsbyen. 19. og 20. august er for studenter slutten på sommerens ekstravaganse, og bartebyen har mange studenter og barter som alle trenger å markere.  Pstereofestivalen befinner seg også i år på Marinen i Trondheim. Marinen må ikke forveksles med marinaen, for dette handler ikke om båter! Det handler om musikk og sweet stemning. Marinen ligger langs Nidelven som splitter Trondheim, med Nidarosdomen i ryggen og det legendariske studentersamfunnet Samfunnet på den andre siden av elva. Omgitt av storheter får du […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X