FOTO: KARIANNE KAAS

FESTIVALGUIDE – Pstereo

Avslutningen på Trondheimsommeren er det Pstereo som står for. Et siste spetakkel, som forener by og studentmiljø i sentrum av universitetsbyen. 19. og 20. august er for studenter slutten på sommerens ekstravaganse, og bartebyen har mange studenter og barter som alle trenger å markere.  Pstereofestivalen befinner seg også i år på Marinen i Trondheim. Marinen må ikke forveksles med marinaen, for dette handler ikke om båter! Det handler om musikk og sweet stemning. Marinen ligger langs Nidelven som splitter Trondheim, med Nidarosdomen i ryggen og det legendariske studentersamfunnet Samfunnet på den andre siden av elva. Omgitt av storheter får du […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.