FOTO: MADS SUHR PETTERSEN

FESTIVALGUIDE – Malakoff

21.-23. JULINORDFJORDEID Det å bruke toalettet på festivaler er forbundet med en del styr, vond lukt og et ganske uapetittelig sitteklima. Enklere for en del gutter, men også vi må, og bør, sitte en gang i blant. Det finnes heldigvis en festival som tilby rennende vann i klosettene og hyppig renhold på toalettene.  Nordfjordeid ligger innerst i en bukt av fjorden Nordfjord, og selve Eid er omkranset av postkortlignende fjell. En slags proletarutgave av Geiranger, uten at det er noe mindre pent. Rockefestivalen Malakoff har gjort Eid til et sted som ikke bare forbindes med vestlandsidyll og digre cruiseskip. Malakoff […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.