Midtukas Clickbaitkonservator

Det er mye som skjer i verden denne uka. Russlands droner herjer i Sverige og det nærmer seg krig i Ukraina. Øynasjonen Tonga har blitt begravd av et vulkanutbrudd OG en tsunami. Englands statsminister er hardt presset etter å ha brukt lockdown til å arrangere private fester i 10 Downing street. Uansett hvor dramatisk verdensbildet utvikler seg fra en uke til en annen kan du alltid stole på at vår stolte frie presse kan klinke ut noen “gladsaker” og annet klikkverdig innhold. Vi ser på hva vi blir servert denne uken, for å ta fokuset vårt vekk fra de dystre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X