Vedum, Trettebergstuen, Gjengen

Restriksjonene har trådt i kraft, vi har 100 centimeter mellom alle vi ikke bor med. En kvadratmeter per pers.  Kultur- og utelivet frykter restriksjonene som trådte i kraft i natt. Det er enda ikke klart hvordan regjeringen skal kompensere de blødende bransjene som igjen må redusere virksomheten. Det blir avlysninger, det blir permitteringer, har vi blitt fortalt. Med mindre regjeringen stepper opp sitt giver “game”.  Det ligger ikke an til at de gjør det. Linda Wiken jobber i Parkteateret Scene, og sier det er soleklart hva kulturlivet burde bli kompensert med. – Vi må få dekket tap av inntekter både […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X