Midtukas Clickbaitmoderator

Vi har skummet gjennom gigantene, mediehusene som styrer infostrømmen, de som kontrollerer holdningene våre og preger meningene våres. De som virkelig styrer landet. De vet hvordan de skal trekke oss inn. Agne oss inn med lovord om både skandaler eller en liten gåte. De elsker å generere klikk, og vi elsker å klikke. Nå har vi klikket og lest, og skal her avsløre hva du kanskje ikke trenger å klikke på. Faksimile vg.no For eksempel på denne overskriften her, som har blitt en klassiker denne uka. Hele landet holder pusten, i ren angst for å havne i karantene i julehelgen. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X