Freaks & geeks: Filmen om Dinosaur Jr. graver opp 90-tallsgullet

Da Dinosaur Jr. gjorde sin inntreden i livene til folk flest var de allerede et ødelagt band.  På den annen side: Uimotståelige låter som «Start Choppin’» og «Out There» ble sluppet løs på verden under en tidsånd som var så til de grader på lag med amerikanske rocketrioer med tjafsete hår og bruktsjappegensere. Et par år tidligere hadde Dinosaur Jr. turnert med Nirvana som oppvarmingsband – nå kunne bandet ri grønsjbølgen inn i hjertene til en hel X-generasjon, via Spike Jonze-regisserte musikkvideoer på MTV og glødende framsnakking fra indiehelter som Sonic Youth.  Som det framgår av den ferske dokumentaren «Freakscene […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.