Aggresjon, empati og en bag med Michael Keaton

Øyafestivalen 2019. Allerede er det godt over to år siden sist vi drakk øl fra gjenbrukbare plastglass og sto tett blant svette publikummere på en ekte sommerfestival i Oslo. Derfor er også det britiske punkebandet IDLES sin sagnomsuste konsert på Vindfruen under Øya 2019 sannsynligvis blant de siste skikkelig gode konsertopplevelsene på en festival i hovedstaden. Det var ikke mange som var der. Men de som tok turen fikk se en ildsint, aggressiv og underholdende gjeng som brukte vel så mye tid blant publikum som på scenen. Det var kaotisk, bråkete, uforutsigbart og gøy.IDLES ER ET usannsynlig band. De har begynt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.