Akk, ve og musikken som er Best Akkurat Nå

Jonas Gahr Støre har driti seg ut denne uka, men artistene har heldigvis levert.

Hør på musikken, følg lista og les om låtene under!

Dragongirl – I hear it in my ghost

Mystisk, melodiøs, vakker og nesten dansbar – dragongirls nye EP er alt det vi håpet på. Du kan lese om hva hun tenker om sin egen musikk, og se musikkvideoen til «beefs, bad blood and burning vendettas» her:

VIDEOPREMIERE: dragongirl med eufori, feminin kraft og humor

A. G. Cook, Caroline Polachek – Oh Yeah (Remix)

Musikkredaksjonens kropper sparte ikke på frysningene da vi spilte av det siste påfunnet til PC Music. Vår favorittlåt fra i fjor har nemlig blitt nydelig remixet av Caroline Polachek, der det mest fremtredende grepet er bruk av … kunstig sekkepipe! Denne fantastiske lyden har nok stått i skyggen av den kunstige panfløyten opp igjennom musikkhistorien, så kanskje 2020-tallet endelig er tiåret den skal skinne. Med et lite «IDL»-vannmerke etter andre refreng blir dette en av ukas aller fineste låter.

Hôy la – Milk And Honey

Det går noe tid mellom hver gang vi hører fra den købenbaserte Hôy la, men det er et like gledelig gjenhør hver gang. I løpet av det siste året har hun beveget seg lenger inn i den knitrete og mørke elektronikaen, og med interessante klanger og luftig produksjon er ikke dette det verste du kan ha i lytteproppene over helga.

SE OGSÅ: J-Zino har «Torsk i lomma»

X