VIDEOPREMIERE: dragongirl med eufori, feminin kraft og humor

I likhet med landets fri impro-støydronning, Maja Ratkje, hevder dragongirl – mindre kjent som Nikoline Ursin Erichsen – at musikken hennes ikke handler så mye om død og fordervelse som de lysere sidene av tilværelsen. Selv om det kan bli oppfattet motsatt av enkelte lyttere. – Jeg synes det er morsomt at musikken min ofte blir beskrevet som skummel eller dystopisk. Selv om den kanskje gjenspeiler fascinasjonen min for spekulativ horror mener jeg at den også inneholder eufori, feminin kraft og humor. God lyd er det uansett hvor skummel du synes den er. Her følger det også med aggressive visuals […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X