VIDEOPREMIERE: dragongirl med eufori, feminin kraft og humor

I likhet med landets fri impro-støydronning, Maja Ratkje, hevder dragongirl – mindre kjent som Nikoline Ursin Erichsen – at musikken hennes ikke handler så mye om død og fordervelse som de lysere sidene av tilværelsen. Selv om det kan bli oppfattet motsatt av enkelte lyttere. – Jeg synes det er morsomt at musikken min ofte blir beskrevet som skummel eller dystopisk. Selv om den kanskje gjenspeiler fascinasjonen min for spekulativ horror mener jeg at den også inneholder eufori, feminin kraft og humor. God lyd er det uansett hvor skummel du synes den er. Her følger det også med aggressive visuals […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.