Videopremiere: KingSkurkOne som søppelmann

Du trenger ikke å hete Nostradamus og ha evnen til å se fremtiden for å spå at en låt med KingSkurkOne og Larsiveli sammen bare må bli bra. Nope. Og det er er ikke bare fordi de hver for seg er blant Norges mest ærgjerrige rappere, som på hver sin måte tar håndverket seriøst på den gode gamle måten som gjør at ørene spisser seg nesten på instinkt – det er også fordi de fredag slapp låt sammen. «Tusen ganger» er en spretten liten låt om å Ha Erfaring, og den komfortable verdensvantheten som følger med. «Sagt det tusen ganger at […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X