Søndag Summarum: Molde vs. verden, zoomers vs. millennials og hamburger-uro i Trondheim

Vi vekket Søndag Summarum-redaksjonen fra kryptokammer-søvnen sin for å gi deg ukas viktigste og riktigste saker fra verdens beste offentlighet: den norske. Ukas KRIG Skjermdump: Dagsavisen.no First things first: Molde og Norge høres ut som to naboland. Hvis Molde er en by i Norge, finnes det et parallelt univers eller tre der Norge er en by i et land som heter Molde. Molde og Norge. Det høres bare rart ut. ANYWAY!!! Denne helgen skjedde det endelig: noe som ligner på en korona-meltdown av kontinentalt merke. I Norge! Riktignok brant vi verken biler eller lå med godt gifte psykoanalytikere i 50-årene […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.