Søndag Summarum: Molde vs. verden, zoomers vs. millennials og hamburger-uro i Trondheim

Vi vekket Søndag Summarum-redaksjonen fra kryptokammer-søvnen sin for å gi deg ukas viktigste og riktigste saker fra verdens beste offentlighet: den norske. Ukas KRIG Skjermdump: Dagsavisen.no First things first: Molde og Norge høres ut som to naboland. Hvis Molde er en by i Norge, finnes det et parallelt univers eller tre der Norge er en by i et land som heter Molde. Molde og Norge. Det høres bare rart ut. ANYWAY!!! Denne helgen skjedde det endelig: noe som ligner på en korona-meltdown av kontinentalt merke. I Norge! Riktignok brant vi verken biler eller lå med godt gifte psykoanalytikere i 50-årene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X