Foto: Willa Wathne

VIDEO: Emo-punker fra Verdal + amerikansk plateselskap = brent manga

– Å signere for Epitaph er en drøm som går i oppfyllelse! Vi er ikke bortskjemt med gode emo-artister her til lands. Mens både amerikansk rap og rock de siste årene har gjenopptatt den melodramatiske pop-punk-ånden fra 2000-tallet har norske artister stort sett latt emoene forbigå i stillhet. Men det finnes unntak. 21 år gamle Plxntkid fra Verdal i Trøndelag har i løpet av de siste årene bygget opp en betydelig fanskare, med låter med selvforklarende titler som «nothing makes me happy anymore» og «demons in my mind». De mest spilte sangene hans vaker rett under million streams. Nå er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X