Foto: Willa Wathne

VIDEO: Emo-punker fra Verdal + amerikansk plateselskap = brent manga

– Å signere for Epitaph er en drøm som går i oppfyllelse! Vi er ikke bortskjemt med gode emo-artister her til lands. Mens både amerikansk rap og rock de siste årene har gjenopptatt den melodramatiske pop-punk-ånden fra 2000-tallet har norske artister stort sett latt emoene forbigå i stillhet. Men det finnes unntak. 21 år gamle Plxntkid fra Verdal i Trøndelag har i løpet av de siste årene bygget opp en betydelig fanskare, med låter med selvforklarende titler som «nothing makes me happy anymore» og «demons in my mind». De mest spilte sangene hans vaker rett under million streams. Nå er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.