ANMELDELSE: Rusreformen

VI SYNES DET er flott at regjeringen her har valgt å lytte til Rusreformutvalget, fagmiljøene og brukerorganisasjonene, og gått inn for å avkriminalisere bruk, innehav og erverv av mindre mengder narkotika til eget bruk. Dette mener vi er helt nødvendig for at denne reformen skal være reell.  Det er også positivt at regjeringen ikke går inn for noen ytterligere sanksjoner utover oppmøteplikt for den rådgivende enheten, selv om de legger opp til å gi administrativt gebyr for dem som bryter oppmøteplikten. Å innføre straffelignende sanksjoner ville utelukkende være å videreføre kriminaliseringen i en ny drakt, samtidig som det ville bli […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X