VIDEOPREMIERE: Solå er på et behagelig sted

– Låta og videoen handler om å være sin egen, og fokuserer på at man ikke skal slippe tak på drømmene sine til fordel for noen. Den ble til under en selvgransking hvor jeg hadde et behov for å finne tilbake til meg selv etter et brudd. Den snart EP-aktuelle bedroom pop-artisten har som mange av oss andre (i disse Tider) trukket seg tilbake og driver nå med introspeksjon – innenfor trygge rammer, om man skal tro musikkvideoen til «B Mine». Vetle Junker fra Softcore untd. har vært med på å skrive låta, og videoen ble til sammen med Alba […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X