Søndag Summarum: Techno, Frank Rossavik, «kommunikasjonalister» og VG på nynorsk

Akerselva buldrer og bruser, den jager gjennom terrenget som en rasende elefant, og er sånn sett ikke helt enestående: for det gjør nemlig også … NORSK OFFENTLIGHET. Her er ukas viktigste og riktigste saker. Ukas NYHET Denne uka skjedde det endelig. Medier24, som skriver nyhetssaker hver gang en journalist bytter jobb, har opprettet en egen nettavis for den eneste yrkesgruppen som er enda mer selvhøytidelig enn journalistene, nemlig den som består av mislykkede journalister. Skjermdump: Medier24 Kom24 høres ut som en sex-spalte i DN. Det er det ikke. Det er noe mye verre enn både Dagens Næringsliv og sex – […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.