Søndag Summarum: Techno, Frank Rossavik, «kommunikasjonalister» og VG på nynorsk

Akerselva buldrer og bruser, den jager gjennom terrenget som en rasende elefant, og er sånn sett ikke helt enestående: for det gjør nemlig også ... NORSK OFFENTLIGHET. Her er ukas viktigste og riktigste saker. Ukas NYHET Denne uka skjedde det endelig. Medier24, som skriver nyhetssaker hver gang en journalist bytter jobb, har opprettet en egen nettavis for den eneste yrkesgruppen som er enda mer selvhøytidelig enn journalistene, nemlig den som består av mislykkede journalister. Skjermdump: Medier24 Kom24 høres ut som en sex-spalte i DN. Det er det ikke. Det er noe mye verre enn både Dagens Næringsliv og sex – […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X