Kunstnerne selv: Dette er den beste kunsten akkurat nå

Men er det kunst? Ja! Men er det den kunsten som er best akkurat nå? Også ja! Vi spør de fremste ekspertene – kunstnerne selv – hva som er verdt å få med seg på kunst og scenekunstfronten. Fredrik Wiig Sørensen Kunstner  Foto: Privat Hvilken utstilling bør alle få med seg akkurat nå? – Van Etten stiller ut noen saftige malerier av Terje Nicolaisen. Jeg har ikke sett bildene live ettersom jeg stort sett oppholder meg på vestlandet, men noen av arbeidene er godt dokumentert på internettet. Hvilken norsk kunstner burde flere vite om? – Jeg har en lidenskapelig interesse […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.