Gaslight dine venner

Det er et enkelt spill. Sammen med ni andre, såkalte skipskamerater, skal dere utføre enkle vedlikeholdsoppgaver på et romskip. To av de ti skipskameratene er bedragere – imposters – som skal gjøre alt de kan for å drepe og sabotere for de andre spillerne. Én etter én blir spillerne drept, mens de få gjenlevende må prøve å finne ut hvem som faktisk er bedragerne. Hver gang noen oppdager et mord eller bare er mistenksomme tilkaller man til et nødmøte. Der bestemmer man seg for om man skal stemme ut noen eller ikke. Blir man stemt ut, uansett om man er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X