Dørvakten svarer: – Jeg har opplevd både kniver og skytevåpen i døra

DE MÅ TAKLE oss på vårt aller verste, i tillegg må de takle at alle tror de kompenserer for ikke å ha kommet inn på politihøgskolen. Men hvordan er det eeeeeegentlig å være dørvakt? Hva går de rundt og føler på? Blir de redde? Har de sex med gjestene? Elsker de makt? Vi spurte en dørvakt om alt vi lurte på. Hva er det sykeste du har opplevd på jobb? – Det absolutt sykeste var den gangen etter stenging da vi fant en gjenglemt rullestol. Noen hadde blitt helbredet på dansegulvet og kommet seg hjem uten, så ble den henta […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X