– Rappere elsker brus like mye som rappere elsker lean

I OSLO ER DET ikke vanskelig å finne brus av den mer eksotiske sorten. I grønnsakssjapper og i baguette-kiosker, i VG-bodegaer og i godteributikker med Willy Wonka-aktige fargepaletter står de stablet, de rare brusene. På Japan-butikken Neo Tokyo på Arkaden fører de stinkende Dorian-brus. På en sjappe ved Oslo spektrum er det visstnok mulig å få tak i en brus brygget på fuglespytt som smaker høgg. Norge er ikke et nisseland, Norge er et brusland. Den gjennomsnittlige nordmannen drikker 87 liter brus i året. Om rusmidler heter det gjerne at et mindretall av brukerne står for mesteparten av konsumet. Er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.