Cringe i den eine augeblinken, skambra i den andre

MED TA DET PENT tek Hans August Pünther, alias AVGVSTVS, steget vidare frå EP, singlar og features til første fullverdige album. På skiva er rapparen innom gamle og nye lydar. Det nye fungerer best. Skiva er dobbelt så lang, og dobbelt så innhaldsrik som fjorårets Snabba Cash, som var ein flott EP. Den gong var AVGVSTVS innom dei moderne trapbeatsa med tropisk tilskot vi har sett så mykje av dei siste åra – mykje hadde passa bra inn i ein danse-compilation i SKAM sesong 5. «Travis Scott-flowen som er brukt verkar tacky» No finn vestkantrapparen eit deilig poppete lydbilete, og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X