Cringe i den eine augeblinken, skambra i den andre

MED TA DET PENT tek Hans August Pünther, alias AVGVSTVS, steget vidare frå EP, singlar og features til første fullverdige album. På skiva er rapparen innom gamle og nye lydar. Det nye fungerer best. Skiva er dobbelt så lang, og dobbelt så innhaldsrik som fjorårets Snabba Cash, som var ein flott EP. Den gong var AVGVSTVS innom dei moderne trapbeatsa med tropisk tilskot vi har sett så mykje av dei siste åra – mykje hadde passa bra inn i ein danse-compilation i SKAM sesong 5. «Travis Scott-flowen som er brukt verkar tacky» No finn vestkantrapparen eit deilig poppete lydbilete, og […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.