Slik sparte Marianne 120 millioner til Formel 1-bil

Sponset innhold. Sponsoren ønsker å forbli anonym. Å kjøpe en Formel 1-bil til 120 millioner kroner i 20-årene, samtidig som du betaler ned studielån, ikke har en medlåntaker eller får hjelp hjemmefra, er ikke enkelt. Men det er heller ikke umulig.  Marianne (22) har kjøpt sin første Formel 1-bil, med penger hun har spart helt selv.  – Det er krevende, men med litt disiplin og dedikasjon er alt mulig. Jo vanskeligere det er, desto morsommere er det å få til, sier hun. Når man sparer til en 120 millioner kroners racingbil er det ikke de store summene som er avgjørende, men […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X