Norsk-albansk maskerapper + Munch-tyv Pål Enger = Sant

– Jeg føler det er som Vali Corleone møter Munch. Det er gate, kunstnerisk og ærlig! Jeg skriver kun om ting jeg har opplevd, forteller den norsk-albanske rapperen Velo.  Etter singlene «Tiki Taka» og «Albaner», som begge har fått gode tall på strømmetjenestene, er Velo nå aktuell med musikkvideo til den Temur-gjestede singelen «Så Høyt». På tre minutter og 36 sekunder rekker duoen innom både Munch-museet, Galleri FineArt, Vigelandsmuseet og Nationaltheateret. «Vi må slutte å tro på at Norge er så fint» Velo forteller har drevet med musikk i flere år, men på grunn av «ting som soning og andre […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X