Slik har rusvanene våre endret seg i disse koronatider

«Everyone secretly dreams of a scenario that restores urgency and earnestness to human relations». Det tweetet  Anna Khachiyan den 6. januar. Kanskje hadde Red Scare-podcasteren de siste to tiårenes oppheng i zombie- og katastrofefilmer i tankene, eller kanskje er tweeten et slags metafysisk forsvar for krigen som renselse. Eller kanskje visste hun noe vi ikke visste. To måneder senere nådde den verste pandemien siden AIDS og spanskesyken Norge. Scenarioet ble en realitet.  KORONAÅRET. DISSE KORONATIDER. 2020. Vi har vært mer hjemme, dratt tidligere hjem fra byen, og det har vært færre illegale fester. Samtidig har Vinmonopolets salgstall skutt i været […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.