Ketsjup & Sennep på Union Blindern: – Dette er neo-Egon!

Samfunnet utenfor Blindern har forandret seg mye de siste 20 årene. Studenter uten STEM-grad må nå belage seg på en karriere hvor man enten jobber i kreative bedrifter hvor man har spill på kontoret, eller arbeidsledighet, hvor det fort også blir en del biljard og alkohol. Derfor er det, om vi legger godvilja til, kanskje passende at den nye storsatsningen til SiO (Studentsamskipnaden i Oslo) er en kombinert pizzarestaurant, game lounge og bar. Ketsjup & Sennep kunne selvsagt ikke motstå denne kombinasjonen, og dro på Union Blindern. VEGGENE ER BOKHYLLER med kontorrekvisita. Fra taket henger lamper laget av gamle fysikkbøker. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X