Hysj. Vær stille. Hør musikken som er Best Akkurat Nå spille

Joda, store deler av NATT&DAG-redaksjonen er riktignok satt til å lage pretzler nå, for å fylle tomrommet som oppstod i markedet etter Laila Bertheussen la ned driften for å drive med rettssak isteden. Men spillelista må ut, så vi har jobbet overtid for å samle de beste låtene fra uka som har gått. Les om dem nedenfor og følg lista! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=3c_EABhdR9Oavf6Mzq4jdg A. G. Cook - Oh Yeah https://open.spotify.com/track/2oVMXhttDnQkUWylITN4Br?si=Jp1WOwbqRECGF_BjdJT37g Som å høre på en fremtidsversjon av Jonas Brothers. En av styrkene til den amerikanske PC Music-mannen er at han behersker forførende og kommersielle musikalske trender, slik at han kan lage noe […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X