Internetts verste munnbind

Korona-pandemien har gjort det vanlig for mennesker over hele verden å gå med munnbind. Blant de få landene hvor det fremdeles ikke er anbefalt å gå med munnbind, er Norge. Frem til nå. At FHI nå anbefaler bruk av munnbind på enkelte steder og bestemte situasjoner gjør at også nordmenn må begynne å kjøpe munnbind.

På internett er det allerede mange forskjellige munnbind-design man kan smykke seg med. Ikke alle er like gode. Amazon ble for eksempel tvunget til å trekke et Trump-munnbind med hakekors-design.

Skjermdump: Amazon

At dette munnbindet er tatt av markedet betyr ikke at det er fritt frem til å kjøpe alle andre munnbind på internett.Vi har funnet frem til munnbind-designene du absolutt ikke burde kjøpe.

(OBS: Fordi det er uklart om noen av disse munnbindene beskytter skikkelig mot smitte, bør du virkelig ikke kjøpe dem. Kjøp munnbind på apoteket isteden!)

Les også: Quiz: Klarer du å prioritere riktig under en pandemi?

Shrek-munnbind

Foto: Ebay

Nei nei nei.

Joe Exotic-maske

Foto: suatmm.com

Joe Exotic har hittill klart å unngå å få viruset i fengsel, etter å ha blitt satt på isolasjon for å unngå smitte. Det betyr ikke at du bør kjøpe et Joe Exotic-munnbind. Tvert imot.

Alle munnbind med Jordan Peterson

Det er mange munnbind du kan velge mellom om du ønsker å Jordan Peterson-munnbind, men vi anbefaler å la være kjøpe noen av dem. Vi anbefaler spesielt ikke å kjøpe dette munnbindet hvor Jordan Peterson slår knockout på Karl Marx (!) i en boksekamp tatt fra Rocky 4.

Les også: VIDEO: Vi møter spente Jordan Peterson-fans før foredraget hans

Vi kan heller ikke anbefale dette munnbindet:

Foto: redbubble.com

Eller dette:

Foto: redbubble.com

Eller noen av disse.

Jordan Peterson ble tidligere denne måneden smittet av Covid-19 i Serbia. For en generell oppdatering på hvordan det går med Peterson og resten av familien hans, anbefales denne Twitter-tråden.

Du får kanskje ikke kjøpt Trump-munnbind med hakekors på Amazon lenger, men du kan fremdeles skaffe deg nesten like dumme munnbind med den amerikanske presidenten på.

Trump 2020-munnbind

Foto: Amazon

Trump på en tank

Foto: gnomiestore.com

Hitler-munnbind

Foto: newagetee.com

Munnbind med sørstatsflagg

Foto: cootersplace.com

Barnslig munnbind

Foto: gnomiestore.com

BONUS: Et godt munnbind-design

Foto: gnomiestore.com

Nå snakker vi!

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.
X