Internetts verste munnbind

Korona-pandemien har gjort det vanlig for mennesker over hele verden å gå med munnbind. Blant de få landene hvor det fremdeles ikke er anbefalt å gå med munnbind, er Norge. Frem til nå. At FHI nå anbefaler bruk av munnbind på enkelte steder og bestemte situasjoner gjør at også nordmenn må begynne å kjøpe munnbind. På internett er det allerede mange forskjellige munnbind-design man kan smykke seg med. Ikke alle er like gode. Amazon ble for eksempel tvunget til å trekke et Trump-munnbind med hakekors-design. At dette munnbindet er tatt av markedet betyr ikke at det er fritt frem til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X