Søndag Summarum: Dårlig rasisme, dårlig anti-rasisme og dårlig sterk mening-journalistikk

Det vi tilsynelatende var mest uenige om i uke 23 er om det finnes rasisme i Norge. De aller fleste, inkludert de som faktisk utsettes for rasisme, synes det, mens Per-Willy Amundsen ikke synes det. Det er neimen ikke lett å vite! Ellers har norsk offentlighet vært som den vanligvis er: vi har anbefalt hverandre podcaster, fått våre dårlige meninger publisert på internett og drømt om hvordan man kan tjene penger på krisetider. Herlig! Les også: Slik får du følelsen av uteliv i din egen leilighet Ukas mest deprimerte Hvordan kan man skrive dette, og samtidig ikke være ekstremt deprimert? […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.