Søndag Summarum: – Blackout, Sigrid som rapper og psykisk sammenbrudd

Søndag Summarum-redaksjonen har nok en gang blitt utsatt for kalenderens tyranni, så her kommer Søndag Summarum på EN ONSDAG. Flaut. Heldigvis kan vi trøste oss med at flaue ting, ja de skjer hele tiden. Bare å åpne døra halvveis på gløtt til norsk offentlighet, for eksempel! =) Ukas blackout Kjendiser, brands og andre toneangivende debattanter har tatt til orde for en blackout tuesday, og instagram-feeden, som vanligvis er bekmørk, har nå blitt mørk i ordets egentlige forstand. Her er kun svarte firkanter, med et og annet lykkelig innslag fra Jenny Skavlan om gjenbruk, sommer og sol =) Slutt med det, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X