Søndag Summarum: – Blackout, Sigrid som rapper og psykisk sammenbrudd

Søndag Summarum-redaksjonen har nok en gang blitt utsatt for kalenderens tyranni, så her kommer Søndag Summarum på EN ONSDAG. Flaut. Heldigvis kan vi trøste oss med at flaue ting, ja de skjer hele tiden. Bare å åpne døra halvveis på gløtt til norsk offentlighet, for eksempel! =) Ukas blackout Kjendiser, brands og andre toneangivende debattanter har tatt til orde for en blackout tuesday, og instagram-feeden, som vanligvis er bekmørk, har nå blitt mørk i ordets egentlige forstand. Her er kun svarte firkanter, med et og annet lykkelig innslag fra Jenny Skavlan om gjenbruk, sommer og sol =) Slutt med det, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.