Søndag summarum: Anti-antirasisme, DDE-aktivisme og sutring

Vi får den offentligheten vi fortjener. Og vi fortjener ikke stort. Tydeligvis. Les også: Norske myndigheter vil masseovervåke og ekspertene hater det Ukas oppklaring Da Nettavisen skulle sitere andre nestleder ved Antirasistisk Senter og forstander i Det mosaiske trossamfunn Ervin Kohn på at han sa «n-ordet», tok redaksjonen en rask vurdering om sin lesere: de vet ikke hvilket ord n-ordet er og det må forklares. Noe som selvsagt undergraver hele poenget med omskrivningen OG oppfordringen til Kohn i samme setning, men det kan jo hende noen lærer noe av oppklaringen. Selve ordet kjenner nok Nettavisen-leserne veldig godt til, men det […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X