Søndag summarum: Anti-antirasisme, DDE-aktivisme og sutring

Vi får den offentligheten vi fortjener. Og vi fortjener ikke stort. Tydeligvis. Les også: Norske myndigheter vil masseovervåke og ekspertene hater det Ukas oppklaring Da Nettavisen skulle sitere andre nestleder ved Antirasistisk Senter og forstander i Det mosaiske trossamfunn Ervin Kohn på at han sa «n-ordet», tok redaksjonen en rask vurdering om sin lesere: de vet ikke hvilket ord n-ordet er og det må forklares. Noe som selvsagt undergraver hele poenget med omskrivningen OG oppfordringen til Kohn i samme setning, men det kan jo hende noen lærer noe av oppklaringen. Selve ordet kjenner nok Nettavisen-leserne veldig godt til, men det […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.