Slottsfjellklubben i enda bedre drakt

Slottsfjell er tilbake i Tønsberg. Mye er nytt – festivalen er lagt til midtuken for å få tilgang på de beste artistene, og det er et helt nytt festivalområde. Og det ser ut som det skal gå heeeelt fint å klubbe på en tirsdag og en onsdag. 

Alle som har besøkt Slottsfjell tidligere har opplevd det forrykende klubbkonseptet Kastellnatt. Kastellnatt trakk like mange folk som selve festivalen, på grunn av knallgode artister og en klubbopplevelse ulikt alt annet i Skandinavia. Kastellnatt fant sted i en gammel rørfabrikk, som i 2017 dessverre gikk opp i røyk.

Ny hall, nye muligheter

Når Slottsfjell i år gjenoppstår etter pandemien er det med enda større satsing på klubbkonseptet — kalt Natten. Og den nye utgaven har funnet en enda større industrihall, som utrolig nok ligger helt inntil festivalområdet. Finnes det noe annet enn nedlagte fabrikkhaller i Tønsberg? Heldigvis, ja. 

Nå står hele ti tusen kvadratmeter til rådighet for klubbing og dans. Ti tusen er et stort tall, men for å sette det i perspektiv – det er cirka det samme som en gjennomsnittlig bygård, eller en “block”, i New York City. 

Natten tar over der festivalen slutter, og etter siste låt på hovedscenen kan du rusle bort til den store, nedlagte industrihallen som ruver over festivalområdet. Der inne kan du oppleve noen av de største navnene innen internasjonal og nasjonal EDM-, DJ, og generell miksetrackmusikk. Her får du ekte kontinentalklubb i Norges eldste by. 

Og de sparer ikke på noe.

Nattens program er nå klart, og lista toppes av verdens kanskje mest joviale EDM-artist Matoma. X Factor-dommeren (og nasjonalskatten) får tett følge av svenske Galantis, som baserer 100 prosent av sitt liv og virke på å spille opp til dans. Lost Frequencies skal bli gjenoppdaget i løpet av Natten. Det belgiske DJ-fantomet slo gjennom i 2014, og har blitt mer relevant for hver måned som har gått siden da. 

Natten får også besøk av R3hab, en DJ og produsent som gjorde seg kjent med remixer av Rihanna, Drake og Taylor Swift, og som siden har sluppet en drøss med egne, dansbare låter og derav opparbeidet seg er svær følgerskare. Arrangørene flesker også til med en gedigen Silent Disco Club der du kan danse til musikken du foretrekker. Sjekke det fullstendig programmet for Natten.

Dette året kommer klubben på Slottsfjell til å bli enda mer unikt enn det tidligere har vært. Du kan kjøpe samlet festivalpass med hele Natten inkludert, eller du kan besøke Natten de dagene du selv ønsker. Billetter finner du her.