Quiz: Ligner du mest på Connell fra «Normal People» eller Adolf Hitler?

TV-serien «Normal People», basert på den bestselgende romanen til Sally Rooney, har fått fantastiske mottakelser og blir både anbefalt og sett av de aller fleste. I serien møter vi Marianne og Connell, to unge irer som er forelsket, men som frustrerende nok ikke klarer å få forholdet til å fungere. Mange er spesielt imponert over hvor levende og realistiske de to fremstår i serien. Les også: 8 statuer uten rasistisk kulturarv som fortjener å stå En annen som var veldig populær var Adolf Hitler, og både han og Connell fra serien har sterke og karismatiske personligheter. Men hvem av dem […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.