Quiz: Ligner du mest på Connell fra «Normal People» eller Adolf Hitler?

TV-serien «Normal People», basert på den bestselgende romanen til Sally Rooney, har fått fantastiske mottakelser og blir både anbefalt og sett av de aller fleste. I serien møter vi Marianne og Connell, to unge irer som er forelsket, men som frustrerende nok ikke klarer å få forholdet til å fungere. Mange er spesielt imponert over hvor levende og realistiske de to fremstår i serien.

Les også: 8 statuer uten rasistisk kulturarv som fortjener å stå

En annen som var veldig populær var Adolf Hitler, og både han og Connell fra serien har sterke og karismatiske personligheter. Men hvem av dem ligner du aller mest på? Det kan jo være litt artig å finne ut av, eller hva?

[viralQuiz id=47]

 

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.
X