Quiz: Ligner du mest på Connell fra «Normal People» eller Adolf Hitler?

TV-serien «Normal People», basert på den bestselgende romanen til Sally Rooney, har fått fantastiske mottakelser og blir både anbefalt og sett av de aller fleste. I serien møter vi Marianne og Connell, to unge irer som er forelsket, men som frustrerende nok ikke klarer å få forholdet til å fungere. Mange er spesielt imponert over hvor levende og realistiske de to fremstår i serien. Les også: 8 statuer uten rasistisk kulturarv som fortjener å stå En annen som var veldig populær var Adolf Hitler, og både han og Connell fra serien har sterke og karismatiske personligheter. Men hvem av dem […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X