VIDEOPREMIERE: Amalie Holt Kleive i skogen med jaktrifle

Hvordan er det å se seg selv skyte noen? – Det er litt spesielt, og jeg hadde aldri trodd jeg skulle se meg selv i den situasjonen. På fredag slapp Amalie Holt Kleive singelen «Ser du nå», nok en varm og elegant utvidelse av låtutvalget hennes. Med singelen følger det med en video der Amalie selv går rundt i en skog, på jakt etter troll. Videoen har premiere hos oss i dag, nederst i saken! – «Ser du nå» er en låt om et kjærlighetsforhold som endte. Videoen bygger videre på følelsene i og etter et brudd, som flettes inn […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X