«Weathering with You» er vakker, men ødelegges av anime-klisjeer

Stilen til Makoto Shinkai er et sterkt argument for tegnefilm som medium: ekstremt gjennomført og realistisk ned til aller minste detalj. Dette gjør at de mer spektakulære scenene føles bedre integrert med det ekte og hverdagslige (og ikke minst er utrolig mye flottere å se på) enn de ville vært i en film med ekte skuespillere og CGI-effekter. Stilen er også er godt uttrykk for tematikken, for i likhet med Shinkais forrige film, braksuksessen Your Name, er Weathering with You en film som bruker et overnaturlig rammeverk til å fremstille mellommenneskelige relasjoner som det største og viktigste i verden. Dette […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X