«Weathering with You» er vakker, men ødelegges av anime-klisjeer

Stilen til Makoto Shinkai er et sterkt argument for tegnefilm som medium: ekstremt gjennomført og realistisk ned til aller minste detalj. Dette gjør at de mer spektakulære scenene føles bedre integrert med det ekte og hverdagslige (og ikke minst er utrolig mye flottere å se på) enn de ville vært i en film med ekte skuespillere og CGI-effekter. Stilen er også er godt uttrykk for tematikken, for i likhet med Shinkais forrige film, braksuksessen Your Name, er Weathering with You en film som bruker et overnaturlig rammeverk til å fremstille mellommenneskelige relasjoner som det største og viktigste i verden. Dette […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.