Søndag Summarum: Hvem er Silje? Ananas på pizza? Og andre viktige (og riktige) spørsmål

Kjære, jeg krympet offentligheten! Her er de viktigste og riktigste sakene fra uka som gikk. LES OGSÅ: Gode nyheter for deg som liker kvalitetsfilm: MUBI har åpnet arkivet sitt Ukas leteaksjon Skjermdump: NRK.no Hvem er «Silje»? HVEM ER SILJE? HVEM FAEN ER SILJEEEEEEEE!!!!!! Det var spørsmålet hele Norge (Oslo?) lurte på i går. Eks-NATT&DAG-er Kaja Kirsebom (<3) har skrevet langlesning for NRK om da hun ble forsøkt catfishet av en kulturmann og Tinder-bruker tidlig i 30-årene. Men måten artikkelen ble vinklet har fått flere til å reagere, som det heiter. Med det menes det at FLERE TUSEN mennesker har forsøkt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X