Søndag Summarum: Hvem er Silje? Ananas på pizza? Og andre viktige (og riktige) spørsmål

Kjære, jeg krympet offentligheten! Her er de viktigste og riktigste sakene fra uka som gikk. LES OGSÅ: Gode nyheter for deg som liker kvalitetsfilm: MUBI har åpnet arkivet sitt Ukas leteaksjon Skjermdump: NRK.no Hvem er «Silje»? HVEM ER SILJE? HVEM FAEN ER SILJEEEEEEEE!!!!!! Det var spørsmålet hele Norge (Oslo?) lurte på i går. Eks-NATT&DAG-er Kaja Kirsebom (<3) har skrevet langlesning for NRK om da hun ble forsøkt catfishet av en kulturmann og Tinder-bruker tidlig i 30-årene. Men måten artikkelen ble vinklet har fått flere til å reagere, som det heiter. Med det menes det at FLERE TUSEN mennesker har forsøkt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.