De beste/verste koronademonstrasjonene

Folk har fått nok av den globale viruspandemien, og det vises.

b
a

I Vesten er vi vant til å ha muligheten til å ta til gatene i protest når vi er misfornøyde. Vi samles på gater og torg, vi lager plakater, vi veiver med flagg og roper, og så drar vi hjem, spiser middag og håper at noen fikser det.

Les også: Ting som ikke hjelper under en pandemi

Men hva hvis det man demonstrerer mot ikke kan fikses? Og at det rett og slett blir verre av selve det å samles for å demonstrere? Det ville hørtes rart ut, hadde det ikke vært for at det er akkurat den situasjonen vi er i nå. Vi har samlet de dummeste demonstrasjonene og markeringene mot korona og tiltakene som følge av sykdommen.

Demonstranter gjør squats utenfor tinghuset i protest mot korona

Folk knuser TV-ene sine i protest mot at media omtaler korona

Når det pågår en global viruspandemi er det to ting som er ganske åpenbart for de fleste. For det første, at media dekker at det er en global viruspandemi, og for det andre at hverdagen ikke er heeelt normal.

Men en del av oss hater endring. En del av oss er ikke så fleksible som Vipps og Amazon og Kiwi vil ha oss til å være. En del av oss blir engstelige, ja, redde og til og med i visse tilfeller sinte, hvis noe som helst endrer seg. Vi er dem som er med i gruppa «Gamle bilder fra Oslo» og «Du vet du er fra X når … ». Vi er dem som fortsatt er sure på grunn av det ikke er biltrafikk gjennom Karl Johan, og for at det er brune folk i Norge. Og nå er det altså et virus der ute. Som ødelegger DET LILLE vi hadde igjen.

HVORFOR OSSSS!!!!

Jo, det må ha noe med mainstream media å gjøre. Det MÅ være deres feil! De er ute etter meg som vanlig! Han på TV-en er ute etter MEG!

«Mainstream media – YOU are the virus!»

Best å bare knuse dritten og fortsette som før:

LES OGSÅ: Typene du møter på norgesferie i sommer

Gruppeklem mot korona

Men størst av alt er kjærligheten! Den globale viruspandemien? Andreplass!

Sikkert smart! =)

Jeremy Corbyns klimaskeptiske bror, Piers Corbyn taler mot korona


Skjermdump: Southwarknews

Det går ikke sånn kjempebra med Jeremy Corbyn for tida. Etter at Labour tapte valget i Storbritannia i fjor høst har partiet gått gjennom mange runder med selvkritikk, og Jeremy Corbyn har gitt roret på Labour-skuta videre til Keir Starmer. Hva han gjør nå vet vi ikke. Kanskje slapper han av i karantene, ekstra glad for at ikke han må ta beslutninger akkurat nå.

Broren hans, Piers Corbyn, ligger derimot ikke på latsida. I april ledet Corbyn en demonstrasjon mot britenes koronatiltak i byen Glastonbury. Når han ikke er skeptisk til koronatiltakene, som i manges øyne kom alt for sent i Storbritannia, bruker han tiden til å være skeptisk til klimavitenskap.

I tillegg hevder storebror Corbyn at det er sola som forårsaker jordskjelv, noe som gjør at han kan forutse dem.

Usikre tyske demonstranter

Også i Tyskland er det i mange byer store protester mot koronatiltakene. Sammenlignet med de amerikanske demonstrantene ser de litt mer normale ut. De veiver ikke med plakater og flagg, de bare går nedover gata, men ser de ikke litt redde ut, sånn egentlig?

LES OGSÅ: Søndag Summarum: Propaganda, NAV, Helgheim og en kalkun til 700 000,-

Danse på matbutikken i protest mot korona

Om dette er i protest mot korona, eller for å «øke bevisstheten» rundt korona, kan være det samme. IKKE DANS PÅ MATBUTIKKEN! DU ER IKKE MED I EN REKLAME!

Ser ikke ut som folka som jobber der digger det heller.

LES OGSÅ: Vi anmelder alt man gjør i karantene

BONUS: Aper sloss om et yoghurt-beger i Thailand (som følge av korona)

Korona har rammet reiselivet hardt, noe som har ført til Planet of the Apes-scener i smilets land.

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.