De beste/verste koronademonstrasjonene

I Vesten er vi vant til å ha muligheten til å ta til gatene i protest når vi er misfornøyde. Vi samles på gater og torg, vi lager plakater, vi veiver med flagg og roper, og så drar vi hjem, spiser middag og håper at noen fikser det. Les også: Ting som ikke hjelper under en pandemi Men hva hvis det man demonstrerer mot ikke kan fikses? Og at det rett og slett blir verre av selve det å samles for å demonstrere? Det ville hørtes rart ut, hadde det ikke vært for at det er akkurat den situasjonen vi er i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X