Denne musikken er Best👏Akkurat👏Nå👏

Internasjonale hipstermedia-publikasjoner skal alltid starte saker som denne med å henvise til at det lages veldig mye bra musikk hver uke, og at det derfor forståelig nok kan være vanskelig å få oversikt over alt. Litt fordi du har dårlig tid/for mange apper på telefonen, men kanskje mest fordi det finnes så jææææævlig mange kreative mennesker der ute som ofrer psykisk helse og det som verre er for å lage kunstformen MUSIKK – og at de derfor hver uke trekker frem de beste nye låtene og legger de inn i en spilleliste på en strømmetjeneste. Det kunne vi aldri funnet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X