Søndag Summarum: Anniken Jørgensen, nazisme, dyr vin og klemming

Det er tunge tider for norsk offentlighet. Etter et knippe heidundranes korona-uker, har det som kan bli sagt om skjermtid, digitalisering, isolasjon og telelinser blitt sagt. Det er ikke mer å skrive om skjenking, Teams-bakgrunner eller TV-serier.  Om man «lykkes» med hjemmekontoret eller ikke kan være det samme. Depresjonen har nådd skravleklassen. En hel stand er fanget i sitt eget hode, og internettkonsertene strømmer forbi nesten uten at noen merker det. Det er nesten som om samfunnets bråstopp omsider har nådd de som har som jobb å skrive, mene og hykle om nevnte samfunn. Men så lenge blodet strømmer gjennom […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X