Quiz: Er du en nordlending som har forvilla sæ te Tigerstaden?

For de fleste er det å flytte fra der man vokser opp en stor og viktig hendelse i livet. Stadig flere nordmenn flytter fra bygd til by, og mange flytter aldri tilbake. For andre er det å flytte fra et annet sted enn der man er fra en så stor hendelse at det definerer deres personlighet fullstendig. Spesielt gjelder dette folk som flytter til Oslo. Les også: Underholdningen og journalistikken om korona vi gruer oss til Det er ikke uvanlig å finne mennesker på sosiale medier og sjekkeapper som bare vil fortelle en eneste ting om seg selv, nemlig hvor […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X