Debatt: – Cannabisbrukere er satt i en prekær situasjon

I perioder opplever jeg depressive tendenser, angst og uro. Under koronakrisen og spesielt da jeg satt i karantene etter et utenlandsopphold opplevde jeg at symptomene var sterkere enn vanlig. Dette er naturlige reaksjoner på den usikre og spesielle tiden vi nå er i. Spesielt når hverdagen under koronatiltakene i økende grad fører til ensomhet og isolasjon. DET VAR OGSÅ merkbart at jeg følte på et økt behov for å bruke rusmidler. Også dette en naturlig reaksjon på tingenes tilstand. Søken etter avkobling, avslapping og en liten virkelighetsflukt gjør seg for mange mer gjeldende i vanskelige tider. Vi trenger bare se […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X