Sjekk ut traileren til Seinfeld-spillet

To spillutviklere vil lage et pek-og-klikk-eventyr basert på Seinfeld, men de trenger hjelp.

b
a

Har du noensinne villet være en forferdelig person uten at det har konsekvenser? Sånn starter 8bit-versjonen av Jerry Seinfeld pitchen til det nye Seinfeld-spillet. Vil du leve i en nice New York-leilighet der du klager på små ubeleiligheter som ødelegger livet ditt? Svaret på begge spørsmål er sjølsagt et voldsomt kraftig JAAAA!!!!

Typisk vår flaks da, vi mennesker som lever i en tidsepoke og i verdenshjørne der man faktisk kan være en forferdelig person uten at det får noen særlige konsekvenser. For eksempel ved å flykte vekk fra nevnte konsekvensløse virkelighet og de nære relasjonene som definerer denne, og inn i spillenes magiske verden.

Hvis man er Seinfeld-fan er ingenting så magisk som Seinfeld. Men slik Seinfeld var «the show about nothing», er Seinfeld-spillet også et spill som ikke handler om noen ting. Seinfeld-spillet er et pek-og-klikk-eventyr, der man styrer de kjente og nokså kjære karakterene gjennom helt nye scener og plott.

Høres egentlig ikke ut som det handler om ingenting, det høres ut som det handler om Seinfeld! 

Det er bare et problem, og det er at dette spillet ikke finnes – ennå. Skaperne Jacob Janerka og Ivan Dixon vil få internett med på en massiv kampanje, som skal overbevise Larry David og Jerry Seinfeld til å godta at det lages et spill basert på åndsverket deres. Om det kommer til å skje? Tja. Det sies at Jerry Seinfeld takket nei til 100 millioner dollar for å lage en tiende sesong av kultserien.

Men i disse tider er alt vi kan å drømme, om en verden uten konsekvenser – med ett mer artig spill i seg.

Ingenting er gratis i livet. Bortsett fra å lese NATT&DAG.

Men det koster penger å lage NATT&DAG. Om du vil støtte journalistikken vår kan du donere 350 kr (eller mer) og få tilsendt vår minimalistiske sorte t-skjorte. Den kan du bruke til de fleste anledninger, for eksempel mens du står i kø på NAV etter å ha tatt en master på HF eller mens du møter noen fra finn.no for å selge verdisakene dine så du får råd til mat.

Den passer kanskje ikke til begravelser eller bryllup, men du tilhører jo generasjonen som hverken gifter seg eller har venner, så det går vel fint.

Velg din størrelse: Samtidig godtar du våre vilkår.
Ønsker du å donere et annet beløp (uten t-skjorte) kan du gjøre det direkte med Vipps. Velg «Send» og tast inn nummeret 586717 eller søk opp NATT&DAG.