Uteklubb i badstua: – Det er en slags forskjell mellom svetten klokka tre på dagtid og tre på nattestid

EN UVANLIG VÅRLIG søndag i februar rusler vi bortover mot Salt, et saunabasert kulturprosjekt ved kaikanten i Oslo. Vi skal møte Filip Storsveen, alias Oprofessionell, som skal spille et sett i varmen med Uteklubb-kompis Marius Bø. På høyre hånd har man tollboden og på den venstre har man utsikten på Ekerberg, der Filip og resten av utegjengen har arrangert en rekke vellykkede fester de siste par årene. De første utgivelsene har allerede satt gjengen på kartet internasjonalt, med utgivelser som går sin seiersgang i bl.a. København. Og det før de i det hele tatt har kommet ut digitalt og i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.