Søndag Summarum: Korona-fri utgave!

Søndag Summarum-redaksjonen er til manges fortvilelse ikke innlagt med livstruende komplikasjoner knyttet til utbruddet av det mystiske flaggermus-viruset COVID-19 helt ennå. Noen ganger lønner det seg nemlig å sakte drikke på seg alkoholisme i Oslos kjellere heller enn å reise til Østerrike og Italia for å ... stå på ski og være sunn.  Derfor er heller ikke ukas utgave av Søndag Summarum infisert. Bla, bla bla. Det er ikke søndag i dag! Men da vil vi vise til en liten bok som du kaaaanskje har hørt om: Bilde: Norli.no You just got yas queen-ed. 💅🏻 Dessuten har vi en del flere søndager […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X