Det nye albumet til Ullis Tapes har til og med gjort plass til folkemusikk

2020 BETYR fem år med utgivelser og gode stunder fra det oslobaserte HMD Records. Bossman Jan-Fredrik Bjerk har gitt ut over et dusin kassetter på labelet, fylt med mixtapes fra lokale helter som Øyvind Morken, Halal Mario (Charles Codère), K^3 og André Bratten. Nå ligger albumet til Ullis Tapes for tur, Sekretorisk Otitis Media, ute på kassett og digitalt via Bandcamp. Releasefesten blir samme dag på Revolver (Jaja, dette ble visst ikke noe av likevel, red.anm). Forrige Ullis-helaften på Blitz var et av høstens store høydepunkt. Etter albumet å dømme blir denne kvelden også verdt å få med seg, mens […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X