Det nye albumet til Ullis Tapes har til og med gjort plass til folkemusikk

2020 BETYR fem år med utgivelser og gode stunder fra det oslobaserte HMD Records. Bossman Jan-Fredrik Bjerk har gitt ut over et dusin kassetter på labelet, fylt med mixtapes fra lokale helter som Øyvind Morken, Halal Mario (Charles Codère), K^3 og André Bratten. Nå ligger albumet til Ullis Tapes for tur, Sekretorisk Otitis Media, ute på kassett og digitalt via Bandcamp. Releasefesten blir samme dag på Revolver (Jaja, dette ble visst ikke noe av likevel, red.anm). Forrige Ullis-helaften på Blitz var et av høstens store høydepunkt. Etter albumet å dømme blir denne kvelden også verdt å få med seg, mens […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.