Men, musikken stopper aldri: Best Akkurat Nå!

Det går ikke sånn all verdens med verken norsk økonomi eller norske psyker for tiden. Men norsk musikk – den går det bra med! Denne uka har det som vanlig blitt sluppet masse bra musikk. NATT&DAGs musikkredaksjon har plukket ut sine favoritter. Følg lista her! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=J-SDXQckR-2K8yre8kzjCA LES OGSÅ: Bulmboys: – Trondheimsbølgen kommer! Jonas V, Martin Hazy - Uber Black https://open.spotify.com/track/1Vk3Jzj0pObbyMB5gRL9nx?si=VZLyZ0l7RZW-bQ5VoBKJCg Jonas V-album ute 17. april. «Uber Black» følger opp Lars Vaular-gjestede «Hevvi i spillet». Jonas V «uberblacker ut» og Martin Hazy bidrar med et hedonistisk gjestevers der «tøsen skifter posisjon» og «spliffen går i rotasjon». Palme bidrar med skumle tangentlyder. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X