Quiz: Hvor mye kan du om isolasjon?

I solidaritet har nordmenn i hele landet isolert seg i sine hjem (eller hytter, for de som nekter å høre etter). Det er ikke godt å si hvor lenge vi må ha det sånn, men vi begynner allerede å bli ganske gode på å isloasjon og sosial distanse. Men teori og praksis er to helt forskjellige ting. Du er kanskje flink til isolere deg, men hvor mye vet du egentlig om isolasjon? Ta quizzen vår her! 1. Hvilken bestanddel finnes det høyest prosentandel av i Spaghetti à la Capri: capriboller eller cocktailpølser? 2. Hva het den mer artisanske «lillebroren» til […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X