Først i karantene, så borte – hva har skjedd med skulpturen «Walking Woman»?

For noen dager siden trasket vi allerede smått brakkesjuke og kulturhungrige fra skulptur til skulptur i Ekebergparken. Da vi kom frem til Sean Henrys Walking Woman (2010), oppdaget vi noe foruroligende. Skulpturen i malt bronse så ut til ... å være satt i karantene?   Se dette innlegget på Instagram   Et innlegg delt av NATT&DAG (@nattogdag_offisiell) Mars 12, 2020 kl. 2:57 PDT Så, noen dager senere, ble vi møtt av dette synet: LES OGSÅ: GUIDE: Sånn får du tiden til å gå i karantene og isolasjon Hvor har det blitt av henne? Har karantenen gått over til ... noe verre? […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt, og i motsetning til røkla tar vi ikke en krone for arbeidet vårt.

Personvernserklæringen vår kan leses her.