De beste filmene du bør se på nettkino.no

Det er ikke godt å si når vi kan begynne å gå på kino og konserter igjen. Brakkesyke og andre live-strømminger av konserter har riktignok hjulpet litt på lønna til artister som er avhengig av konserter for å kunne overleve, men hva med norske filmskapere? Hvordan skal de tjene penger? Strømmetjensten nettkino.no ble nylig opprettet for å gi deg sjansen til å se og støtte norsk og nordisk film du kanskje har gått glipp av de siste årene. Det er ingen fast avgift i måneden, du betaler kun for å leie enkeltfilmer. Og det er mye bra å velge mellom. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X