Brakkesyke 2020 er online-festivalen som holder konsert-Norge åpent

Koronaviruset har for alvor forandret hverdagen vår, i mye større grad enn de aller fleste av oss hadde kunnet forestille seg. Folk river til seg dopapir og brød fra butikkene, handler på polet som om det er nyttårsaften, kommer ikke gjennom på 113 og tror de skal dø fordi de hoster litt. Folk drar heller ikke på konserter. Alt, absolutt ALT, er avlyst. Dette gjør livene til en sårbar minoritet svært annerledes – minoriteren som er avhengige av live-musikk. Hvem vet hva som vil skje om de ikke får seg sin vante dose med konserter. Derfor har The Switch-medlem og […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X