Foto: Kristine Wathne

BILDESERIE: Korona 2020

Fra tirsdag til 10. mars til onsdag 11. mars skjedde det noe. Man begynte å ta korona-viruset på alvor. Man gikk fra å tøyse med at «alle kommer til å få det», til å oppfordre om hjemmekontor, og forsøke å ikke ta buss i rushtiden. Det er utsolgt for Spaghetti à la Capri på butikken. Folk hamstrer dopapir. Stopper det oss? Selvsagt ikke.   Mistenker du at du er smittet, ikke ring legevakten, og ikke ring oss. Ring i stedet Oslo kommunes korona-telefon på 21 80 21 82. Ok whatever, vi vet ikke hva rådene er lenger. Hold deg hjemme […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X