BILDESERIE: Korona 2020

The Gathering er avlyst, Norge-Serbia er avlyst og alle du kjenner sitter i underbuksa i hjemmekarantene og spiser joika-kaker mens de ser på Netflix. Vi kommer til å huske korona-viruset – de av oss som overlever. Sånn var det:

b
a

Fra tirsdag til 10. mars til onsdag 11. mars skjedde det noe. Man begynte å ta korona-viruset på alvor. Man gikk fra å tøyse med at «alle kommer til å få det», til å oppfordre om hjemmekontor, og forsøke å ikke ta buss i rushtiden. Det er utsolgt for Spaghetti à la Capri på butikken. Folk hamstrer dopapir.

Stopper det oss? Selvsagt ikke.

 

Mistenker du at du er smittet, ikke ring legevakten, og ikke ring oss. Ring i stedet Oslo kommunes korona-telefon på 21 80 21 82. Ok whatever, vi vet ikke hva rådene er lenger. Hold deg hjemme og si fra til legen hvis du føler deg dårlig.

Med andre ord, omtrent som ellers.